Over e-UUR

IMAGE

e-UUR is de meest volledige online flexportal in de markt

Urenregistratie, voor u op maat gemaakt na het beantwoorden van vier simpele vragen. Een digitaal dossier waarin u gemakkelijk (arbo)documenten kunt opslaan, verwerken en delen. Een digitale inschrijving voor het volledig inschrijven van flexkrachten, zzp’ers en/of vaste medewerkers.

Het generen van contracten op basis van een door uzelf geuploade template en in de digitale inschrijving ingevulde gegevens. Een rechtsgeldige digitale handtekening waarmee u onder meer contracten en inleenovereenkomsten ondertekent. Uitgebreide, op maat te maken rapportages voor al uw managementinformatie. Zó volledig is e-UUR!

Alle features op een rij

IMAGE
11

Urenregistratie

De urenregistratie in e-UUR kent zeer veel verschillende procesvarianten en is de meest uitgebreide software voor online urenregistratie.

22

Importtool

Met de importtool kunt u – onafhankelijk van de opmaak – uren en onkosten in e-UUR importeren. Urenbriefjes worden met de importtool automatisch aangemaakt.

33

Verlof- en onkostenregistratie

Naast uren kunnen in e-UUR ook onkosten, zoals reiskosten, en verlofuren worden geschreven.

44

Digitaal dossier

Met e-UUR kunt u alle benodigde documenten – denk aan arbeidscontracten, identiteitsbewijzen of inleenovereenkomsten – online met uw flexkrachten en/of inleners delen.

66

Op contract nemen

Met de digitale inschrijving (inclusief identiteitscontrole) kunt u snel flexkrachten, maar ook zzp’ers en eigen medewerkers op contract nemen.

55

Digitale handtekening

In e-UUR kunt u gebruik maken van een eenvoudige digitale handtekening, waarmee u – volledig jurdisch rechtsgeldig – documenten, zoals arbeidscontracten, kunt ondertekenen.

88

Backoffice services

Met de backoffice services in e-UUR worden zowel payrollbureaus (overall overzicht) als hun bemiddelaars (alleen inzicht in eigen data) digitaal ontzorgd.

77

Rapportages

Werken met e-UUR betekent altijd realtime inzicht in onder meer gewerkte uren, tarieven en verlof- en ziekteuren. U kunt uw rapportages op maat inrichten.

Integraties

IMAGE

e-UUR is volledig te integreren met reeds gebruikte software-oplossingen binnen uw organisatie, bijvoorbeeld backoffices of planningspakketten. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden.

Zij gingen u voor!

IMAGE

Lees hieronder wat enkele klanten over ons zeggen.

Klantencase FINTREX

Klant van het eerste uur: FINTREX

“Onze payrollafdeling zou e-UUR zeker niet meer willen missen. Voor hen is het naast
een portal voor online urenregistratie ook een middel om met al onze flexkrachten, onze gehele werkzame populatie, te kunnen communiceren”, vertelt algemeen directeur
Robin Jansen.

 

Open de klantencase FINTREX en lees meer!

klantencase Persoonality

Klantencase Persoonality

Persoonality uitermate tevreden over Akyla en e-UUR

“De medewerkers van Akyla zijn positief ingesteld, het is een betrouwbare partij, ze kunnen snel stappen maken en zijn slagvaardig. Je kunt merken dat ze tevens gewend zijn om met de flexmarkt om te gaan, want ze hebben ruime kennis van de materie en weten hoe je het plaatsen van mensen moet beheersen”, aldus projectmanager ICT Tim Koersen.

 

Open de klantencase Persoonality en lees meer!

App

phone

Voor flexkrachten

In de e-UUR-app kunnen flexkrachten urenbriefjes invullen, maar ook urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken. Ook is de app voorzien van een start-stop-functie met GPS, waarmee de flexkracht aan kan geven hoe laat zijn werkzaamheden voor een specifieke dag starten en eindigen. De app wordt aangeboden in uw huisstijl.

Voor inleners

Inleners kunnen in de app enkelvoudige urenbriefjes invullen en urenbriefjes goedkeuren. Afhankelijk van zijn instellingen heeft de inlener toegang tot zijn dossier, waaronder zijn facturen.

Ontdek meer!

Demo aanvragen

IMAGE

Niets is zo waardevol als een persoonlijke ervaring voordat u een besluit neemt. Vraag daarom een gratis demo aan en ontdek waarom zoveel organisaties u met het gebruik van
e-UUR voorgingen.